84 lejeboliger i grønne arealer nord for København

Bagsværdhave er et kommende boligområde i Bagsværd med 84 lejeboliger - både rækkehuse i flere plan samt lejligheder med store altaner. Der er lagt vægt på masser af grønne arealer omkring boligerne, så området fremstår som en attraktiv oase i byen. Hareskoven og Bagsværd sø ligger desuden et stenkast herfra.
0 ledige lejemåL

BOLIGERNE

Bagsværdhave er for livsnydere, der ønsker kvalitet til en fair pris. Store terrasser og altaner i elegant forlængelse af stuen. Masser af grønt for øjet lige udenfor. Store vinduespartier og lyse, gedigne og lækre materialer – både i kvalitet og udtryk.

Her er oplagt at bo for både par, seniorer og børnefamilier, og med kort til naboerne er det ikke svært at finde legekammerater.

GALLERI
01
/

BELIGGENHED

Boligområdet Bagsværdhave ligger centralt i Bagsværd nord for København. Fra områdets grønne oaser er der kort afstand til institutioner, indkøb, sportsfaciliteter og stationen, som fragter dig til København H. på kort tid.

Hillerødmotorvejen kan du nå på få minutter. Den smukke Bagsværd Sø og Hareskoven med skønne gå- og løberuter ligger desuden i gåafstand.

BELIGGENHED
Restaurant ~500m
Børnehave ~400m
Indkøb ~290m
Kultur ~650m
Skole ~600m
Off. transport ~450m
TJEK AFSTAND
Ejler Billes Allé 28
Kastrup Airport, Kastrup, Denmark
Andre projekter
Kirsebærparken
Indflytningsdato Efteråret 2018
Antal rækkehuse 32
Antal kvm. 108-117 m2
Lejepriser fra 16.000 kr.
Adresse Kirsebærvænget 38, 2800 Kgs. Lyngby
Se projektet